Autor: Kimberly Remmelg • 14. jaanuar 2022

Uued teemad IT Koolituse kalendris - digiõpe, Python ja palju muud!

Power Platform / AutoCAD / Dynamics Business Central / Python / R keel

Seda aastat alustasime kohe mitme uue teemaga - nüüd leiate meie kalendrist koolitused digiõppest (kuidas luua digiõpet), Ärirakenduste koolitus Power Platformi abil, raamatupidajatele tarkvara koolitus (Dynamics Business Central), programmeerimine Pythoniga ning R keele koolitus.

Hea uudis on veel see, et sellest aastast alustasime koostööd UseSoftiga. Koostöös lisandub meie kalendrisse lähima kuu jooksul erineva tasemega AutoCAD koolitusi, Ehitusprojektis pilvepõhise koostöö korraldamine, SketchUp PRO, Revit Architecture, BIM mudeli andmete töötub ja palju muid koolitusi.

Nüüd aga uute koolituste juurde, mille tutvustused leiad siit 👇

Ärirakenduste koolitus Power Platformi abil

Power Platform on modernne tarkvara ja tehnoloogialahendus, mis võimaldab peaaegu koodivabalt ehk low-code/no-code meetodil:

✔ luua äri-info rakendusi;

✔ luua andmeanalüüsi lahendusi;

✔ automatiseerida protsesse ja täiustada igapäevast koos töötamist;

✔ tagada andmetes kvaliteeti ja täpsust;

✔ standardiseerida äriloogikal põhinevaid protsesse.

Koolitusel tutvud erinevate Power Platformi võimalustega. Näiteks mobiilsete rakendustega, ärianalüüita võimalustega ja automatiseerimisega.

Digiõppe ABC koolitus- Kõik, mida vajad digiõppe projektiga alustamiseks

Töötajatele olulise ja ajakohase teabe tagamine on kallis ja töömahukas. Seega on oluline mõelda töötajate õpikogemuse parendamisele ja paindlikkusele ning kuidas viia ettevõtte koolitused uuele tasemele.

Digiõppe ABC koolituse eesmärk on anda ülevaade digiõppest ja täiskasvanud õppija toetamise võimalustest digivahenditega ning anda praktilised teadmised digiõppe projekti tulemuslikuks ettevalmistamiseks ja läbiviimiseks.

Koolituse tulemusena oskad võtta arvesse täiskasvanud õppija eripära ja teab, kuidas luua digivahenditega erinevaid digiõppe kogemusi, mis vastavad nii organisatsiooni kui õppija vajadustele. Koolitus on kasulik kõigile, kes on seotud koolituste planeerimise ja korraldamisega. Samuti on see inspireeriv igale õppijale, kes soovib mõista paremini oma õppimist ja leida uusi võimalusi.

AutoCAD algkursus

IT Koolitus alustas koostööd Usesoftiga ning vaikselt täieneb kalender erinevate koolitustega.

AutoCAD algkoolituse eesmärgiks on anda esmane ülevaade tasapinnalise (2D) joonestamise võimalustest AutoCAD-iga ning omandada põhi- ja 3D kursusel osalemiseks vajalikud algteadmised ja -oskused.

Iga kursuse läbinu saab tasuta kaasa kursuste konspekti, mis sisaldab rohkem ülesandeid kui klassis käsitletakse, pakkudes nii võimalust iseseisvaks tööks ja täites mingil määral õpiku funktsioone.

Lisaks saab koolituse läbimisel 3,8 Inseneride Liidu poolt kinnitatud TP-d.

Raamatupidamine Dynamics Business Central tarkvaras

Tegemist on laiapõhjalise majandustarkvaraga, mis katab olulisi äriprotsesse, milleks on raamatupidamine, finantsjuhtimine, tootmise-, teenuse- ja hoolduse teostamine. 

Koolituse eesmärgiks on anda kiirelt, kompaktselt ja tõhusalt ülevaade tarkvara võimalustest erinevate äriprotsesside efektiivsemaks muutmiseks ning õppida kuidas teha vajalikke kandeid pearaamatus, kirjendada erinevaid raamatupidamistehinguid (tehingud põhivaraga) ja palju muud.

Koolitusele on oodatud raamatupidajad, finantsjuhid ning tavakasutajad, kes soovivad rohkem teada Dynamics Business Central tarkvarast, et tulemuslikumalt oma igapäevast tööd teha. 

Pythoni programmeerimise algkursus

Algkursus on loodud Pythoni Instituudi poolt ja on teostatud OpenEDG Academy koolitusplatvormis.

Kursuse eesmärk on anda teadmised mis võimaldaksid Sinul Pythoni keeles kodeeritud programme kujundada, kirjutada, siluda ja käivitada ning mõista tarkvara arenduse põhimõisteid.

Koolituse tulemusena osaleja:

✔ oskab luua, arendada ja parendada lihtsamaid Pythonis kirjutatud arvutiprogramme

✔ lahendab edukalt lihtsamaid andmekaeve, analüütika, automatiseerimise, administreerimise ja ETL (andmepuhastuse) ülesandeid

✔ on kompetentne PCEP eksami sooritamiseks ja vastava sertifikaadi omandamiseks

✔ tunneb programmeerimise kõige tähtsamaid võtteid ning suudab alustada mõne teise programmeerimiskeele õppimist.

Introduction to R

Kuna andmeanalüüs ja andmekaeve on protsessid, mis nõuavad erinevaid rakendusi ja suhtlusviise, on R õppimiseks ideaalne keel.

R keel on vabavaraline ja muutunud üheks peamiseks andmeanalüüsi vahendiks. Seda on lihtne õppida ning see ei eelda varasemat programmeerimise kogemust. Statistilisi mudeleid saab kirjutada vaid mõne reaga.

See on intensiivne kursus, mille käigus võetakse läbi kõik vajalikud töökäigud. Koolitusel õpid kuidas andmeid kokku võtta, visualiseerida ja koostada raporteid. Sa õpid keelt, mitte statistilisi meetodeid - seda saab igaüks ise hakata kasutama, ükskõik milliste statistiliste meetoditega koos.

Koolitus on inglise keeles, kuid soovi korral saame teha eestikeelse grupi.

Kogu meie koolituste valiku leiad siit -> Koolituskalender