Autor: Kimberly Remmelg • 31. august 2021

Selgusid aasta parimad koolitajad. Kes on aastal 2021 meie õpilaste arvates parim koolitaja?

Ilma koolitajateta on võimatu teha koolitusi ja õnneks on meie teed ristunud tarkade ja ägedate tegijatega, kes iga koolitust annavad hinge ja naeratusega.

Aeg-ajalt on tore kõiki koolitajaid näha väljaspool igapäevast koolituste rutiini ning taaskord kutsusime kõik koolitajad meie Koolitajate tänuüritusele, et anda üle kaks uhket tiitlit: Aasta koolitaja 2021 ja Aasta uus koolitaja 2021.

Koos Äripäeva Akadeemia koolitajatega saime kõik 24. augustil kokku, et mõtteid ja muljeid jagada, vaadata tulevikku ja panna paika siht, kuhu oleme teel. Kokku tulnud seltskonda lõbustas tõeline mustkunsti talent Richard Samarüütel, kes tegi uskumatuid trikke, väites, et kõik on illusioon. Kas on? Eks see jääbki kõikide endi otsustada.

Vasakul koolitaja Taavi Liiv ja paremal mustkunsti talent Richard Samarüütel
Autor: Rain Jüristo

Sel aastal valiti parimaks IT koolitajaks meie legendaarne Henn Sarv.

Henn on IT Koolituse alustala, tema rajatud koolituskeskus on kasvanud üheks suuremaks info- ja kommunikatsioonitehnoloogia koolitusteenuse pakkujaks Eestis. Kogemust on tal kuhjaga ning tema koolitused on hinnatud nii tavakasutajate kui ka juba suurte kogemustega IT spetside poolt.

"Koolitaja, kes on oma ala tipp, tõeline Exceli-guru. Igale küsimusele tuleb vastus ning ka huvitav mõte elust enesest. Lai silmaring teeb iga koolituse mõnusalt nauditavaks!" või "Henn on hea suhtleja, keda on meeldiv jälgida. Toob alati palju näiteid ja tema kõrvalpõiked Excelisse on huvitavad." - need on vaid mõned näited osalejate tagasisidest Hennule.

Aitäh Henn, et oled olnud parim nõuandja, murede lahendaja ja teadmiste jagaja! Sinu panus Eesti koolitusmaastikul on hindamatu. Seda suurem on meie rõõm, et oled koos meiega! Palju õnne tiitli puhul!

IT Koolituse looja ja koolitaja Henn Sarv

Tunnustuse sai ka silmapaistvam uus koolitaja Andre Sääsk.

Andre liitus meiega püsivamalt aasta 2021 alguses. Esimesest koolitusest peale võeti Andre õpilaste poolt hästi vastu ning teda iseloomustati kui sooja inimest ja head seletajat.

Andrega oleme teinud juba varasemalt koostööd, kus ta asendas Exceli ja DigiABC koolitusi. Talle antud tagasiside oli nii positiivne ja meie koostöö meeldiv, siis oli ühine otsus käed lüüa püsivamalt.

Aitäh Andre, et oled meiega! Sa oled aidanud väga paljudel inimestel saada sõbraks arvutiga ning õpetanud neile, kuidas arvuti kasutamine lihtsustab nende igapäevaelu. Sinu panus on hindamatu! Palju õnne ja mitmeid aastaid vägevaid koolituselamusi!

Osalejad on jaganud lahkelt tagasisidet Andrele. Siit mõned näited, kuidas Andre on aidanud oma teadmistega inimesi uute oskusteni: "Väga hea koolitaja ja seletaja. Arvan, et isegi kogenumatel on midagi õppida." ning "Sain koolituselt palju kasulikke ja praktilisi oskusi. Väga hea koolitus. Saan kõiki teadmisi rakendada töös ning ka isiklikus elus. Andre oskab nii hästi asju lahti seletada. Ta jagas palju kasulikke nippe läbi praktiliste näidete ning arvestab kõikide koolitusel osalejatega. Aitäh!"

IT Koolituse koolitaja Andre Sääsk
Autor: Rain Jüristo

Palju õnne veelkord, Andre ja Henn.

Aitäh, et olete meiega. Aitäh, et jagate õpilastele head tarkust ja aitate neil saada uusi oskusi!

Teie IT Koolitus