Autor: Kimberly Remmelg • 1. november 2021

Koolitusel osalemine alates 1.11.2021 - UUENDATUD

Vabariigi Valitsus võttis vastu uued otsused ning edaspidi ei pea koolitusel osalejad näitama COVID-tõendit. IT Koolituse avalikes ruumides tuleks jätkuvalt kanda maski, kuid klassiruumis see enam kohustuslik ei ole. Täpsmat infot saate küsida [email protected]

Vabariigi Valitsus võttis vastu uued piirangud, mis hakkavad kehtima alates 1.11.2021. Allpool toome välja juhised, millistel tingimustel meie klassikoolitustel osaleda saab.

Klassikoolitusel osalejad

Kõik meie planeeritud klassikoolitused toimuvad.

Alates 1.11.2021 saab avalikel klassikoolitustel osaleda üksnes vaktsineeritud või COVID-19 läbipõdenud täiskasvanud ning maski kandes.

Me kontrollime kõikide osalejate COVID-tõendite kehtivust. Lisaks sellele oleme kohustatud osalejalt küsima isikut tõendavat dokumenti.

Kui vaktsineerimine on inimesele tervislikel põhjusel vastunäidustatud, saab osaleja koolitusel osaleda vastava arstitõendi ette näitamisel. Üksnes negatiivsest testitulemusest enam ei piisa.

Kõik klassikoolitustel osalejad peavad kandma klassis ja koridorides maski. Kohviruumis ning lõunatades maskikandmise kohtust ei ole.

UUENDATUD: Selleks, et koolituskogemus oleks kõigile parim kogemus, siis palume kõigil osalejatel enne koolituse algust teha meie juures Covid-19 kiirtest.

Meie ruumides on kasutusel erinevad koroonaviiruse leviku tõkestamise abinõud ehk desinfitseerimisvahendid ning maskid. Osalejad on hajutatud võimaluste piires.

Sisekoolituse korraldamine ja tellimine

Sisekoolituste korraldamist reguleerib iga asutus enda riskianalüüsiga. Koolitust tellides räägime kõik detailid täpsemalt läbi.

Kui soovitakse sisekoolitust korraldada IT Koolituse ruumides, siis on vajalik, et kõik osalejad oleks vaktsineeritud või COVID-19 läbipõdenud.

Veebikoolitustel osalejad

Neile piirangud ei rakendu. Kõik, kes on vaktsineerimata ega ei saa ühtegi tõendit esitada, saavad osaleda koolitusel veebivahendusel.

Iga koolituse kohta tuleb eraldi küsida, kas koolitusel pakutakse paralleelselt veebikoolitust. Palun võta meiega esimesel võimalusel ühendust telefoniteel +372 618 1727 või kirjutades [email protected]

Nõuded koolitajatele

Kõik IT Koolituse koolitajad, kes viivad läbi klassikoolitusi, on vaktsineeritud.

Uued kontrollmeetmed jõustuvad alates 25. oktoobrist, lisa meetmed rakenduvad 1. novembrist ja kehtivad vähemalt 10. jaanuarini 2022.

Samuti on meie töötajad, kes puutuvad kokku koolitajate ning osalejatega, vaktsineeritud. Hoolime väga oma klientidest ja töötajatest ning seoses COVID-19 viiruse levikuga paneme kõigile südamele üheskoos viirust tõkestada ning antud reegleid järgida.

Juhul kui tunnete end haigena (ka väiksemate haigusnähtude korral), siis palume mitte koolitusele tulla. Andke meile sellest teada ning saame pakkuda veebikoolitust või uut koolituse aega.

Aitäh mõistva suhtumise eest ning jäägem terveks!

Sinu IT Koolitus