• 19. november 2020

Töötukassa koolitused on hea võimalus uute oskuste omandamiseks või ümberõppeks.

Uute oskuste omandamiseks on kiireim viis koolitusel osalemine. Kuigi koolituse läbimine ei taga uut töökohta, tagab see uute oskuste saamise. Uued oskused omakorda soodustavad uue töökoha leidmist või olemasoleval töökohal uusi tööülesandeid vastu võtta.

IT Koolitus on Töötukassa koolituspartner

Töötukassa koolituskaardi alusel on võimalik osaleda kõikidel meie koolitustel. Koolituse valimisel tuleks mõelda põhjalikult, kas koolituse sisu vastab ootustele ning kas koolituse läbides on soovitud teadmised saadud.

Enne koolituse valimist soovitame koolitussoov alati enda konsultandiga kooskõlastada. Nii leiate koos sobiva valdkonna, milles enda oskusi täiendada.

Koolituskaardi alusel saad valida endale kalendrist sobiva(d) koolituse ning end registreerida. Registreerides tuleks tähelepanu pöörata koolituse maksumusele, sest Töötukassa saab rahastada koolituskaardi raames koolituskulu (sh koolituse hinnas sisalduvad õppevahendid) kuni 2500 eurot (käibemaksuga). Selle summa eest võib osaleda ühel või mitmel koolitusel (ei pea olema sama koolitusfirma).

Kuidas koolitusele registreerida?

Selleks on kolm võimalust:

•Meie kodulehel läbi „registreeri kiirelt siin“ nupu, mis on iga koolituse juures,

•Töötukassa e-teeninduses

•või kirjutad [email protected]

Kui registreerid end koolitusele e-töötukassa väliselt, siis kirjuta kommentaaridesse või e-kirja juurde, et koolituse eest tasub Töötukassa ning enda kontakt- ja isikuandmed.

Pärast registreerimist saadame Sulle kinnituse, et oleme taotluse kätte saanud ning võtame ühendust Töötukassaga, et Sinu koolitus kooskõlastada ning saada kinnituskiri.

Hea oleks koolitusele registreeruda vähemalt kaks nädalat enne koolituse algust, sest pärast Sinu registreerimist on vajalik Töötukassa poolt edastada meile, kui koolituse pakkujale, osalemise kinnituskiri, koolituse eest tasumise kohta.

Kui kinnituskiri on olemas, lisame Sind koolituse osalejate nimekirja ning saadame Sulle juba vastava e-kirja.

Mõnusat koolituselamust!

Sinu IT Koolitus

Tutvu koolituskaardi infoga SIIN.

Täpsema info saamiseks võta meiega ühendust telefonil 618 1727 või [email protected].